90dagen-header-v4

Fit in 90 dagen

  • compleet in shape in 90 dagen
  • Begeleiding op basis van jouw doel
  • vaste eigen personal trainer
  • Resultaat gegarandeerd
Sidney - meer dan 10 kilo afgevallen

Sidney is inmiddels meer dan 10 kg kwijt en wij van Cardo Premium zijn daar ontzettend trots op. En dat ook nog eens in 90 dagen! Sidney: “Ik wilde dit zo graag en al voor een hele lange tijd. Zo tof dat het gelukt is.”

Heb jij ook de wens om in 90 dagen je doel te bereiken? Leuk! Wij vertellen je er graag meer over. Meld je aan voor meer info en wij vertellen graag wat wij voor jou kunnen betekenen.

>> Klik hier om meer info te ontvangen

Tim Bertrams

Ook jij kan in 90 dagen volledig in shape zijn

Ik heb door de jaren heen meerdere personen geholpen om in shape te komen. Ben ook ontzettend trots op alle deelnemers met hun behaalde resultaten. Top!

Wil jij ook graag in shape komen? Wij helpen je er graag bij! Samen bespreken we je wensen en doelen en stellen we een plan op voor de komende 90 dagen. We begeleiden je met je voeding, training en levensstijl. Bij ons train je in een Exclusieve Boutique Fitnessclub: een mooie, rustige sportomgeving met niet te veel leden tegelijkertijd aanwezig, zodat je in alle rust kan trainen. Wij bieden je persoonlijke en professionele begeleiding met resultaat!

Ben jij klaar voor de verandering? Meld je aan dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag.

Exclusieve
 Boutique 
Fitnessclub

Bij Cardo Premium Veldhoven, Nuenen en Goirle zijn we gespecialiseerd in Personal Training en Fitness. Met veel aandacht voor onze sporters. Zij hebben een doel en wij zorgen ervoor dat we die samen gaan bereiken. Onze Boutique Fitnessclubs zijn modern ingericht met een warme uitstraling. Uitgerust met high-end apparatuur. Er is een rustige sfeer en er zijn per uur maar een klein groepje sporters per keer aanwezig. Zo zorgen we dat er voldoende aandacht is voor onze sporters. Na het sporten kan er gebruikt gemaakt worden van privé kleedkamers.

117180-455
90 dagen challenge
  • fit in 90 dagen
  • Begeleiding op basis van jouw doel en niveau
  • Eigen personal trainer
  • Resultaat gegarandeerd

Ik wil graag meer info ontvangen

90 Dagen Challenge

Dit is het hoofd inschrijfformulier