Don't dream it, do it!

AFVALLEN

  • jij geeft aan wat je streefgewicht is
  • wij stellen een plan op
  • samen maken we het waar

Een paar kilo’s minder? Dat klinkt best eenvoudig, maar dat kan een uitdaging zijn.

Je merkt dat je kleding wat strakker begint te zitten en raakt steeds ontevreden over jezelf.

Je wilt graag de oude ik weer terug of bent op zoek naar de nieuwe ik. Maar hoe doe je dat? Wat kun je het beste dagelijks eten. Hoe vaak moet je in de week trainen? Welke oefeningen zijn effectief? Allemaal vragen waar je een antwoord op moet vinden.

Wij van Cardo Premium weten er alles van. Wij hebben antwoorden op jouw vragen, sterker nog, wij kunnen je helpen je doel te behalen. Jij hoeft zelf niets uit te zoeken, want wij weten dat precies. Britt, Sidney en Niels zijn een van de vele personen die wij hebben geholpen. En met succes.

Wij gaan graag met je in gesprek en vertellen je er graag meer over. Je kan altijd bij ons langskomen voor een vrijblijvend gesprek.

Traject
Dit is hoe we het doen!
Supergoed van je dat je bij ons langskomt. De eerste stap is gezet om je doel te behalen. Tijdens ons gesprek bespreken we jouw wensen en doelen. Samen kijken we wanneer de sportmomenten het beste passen in jouw weekplanning.
Als het gaat om afvallen, dan is het wegen van jouw lichaamsgewicht het eerste wat we doen. Op basis van je huidige gewicht krijgen we een beter inzicht in de duur van het traject dat het beste past bij jouw weekplanning. Naast je lichaamsgewicht meten we o.a. ook je vetpercentage.
Nu we weten wat je wensen en doelen zijn en wat de resultaten zijn van je lifestyle scan, kunnen een trainings- en voedingsadviesplan opstellen. We kijken naar je huidige eetpatroon en zorgen voor een gebalanceerd dieet, dat vol te houden is en past bij jouw leefstijl.
Yes! Nu gaan we aan je wensen en doelen werken. Om zo effectief mogelijk te trainen word je begeleid door een gecertificeerde personal trainer.

ruim 150 klanten op gewicht gekregen

Ik ben Marion Christianen, clubmanager van een van de Cardo’s sportclubs. Sporten is waar mijn leven al 33 jaar om draait. Het mooiste van mijn werk is te zien als iemand vorderingen maakt in energie, kracht, gewoontes, gedachtes. De totale gezondheid staat voor mij centraal. Dit werkt door voeding aan te passen, met regelmaat te sporten (en dat is geen straf bij ons) en aan de mindset te gaan werken. Je heb de mogelijkheid altijd fit te zijn ongeacht leeftijd. Wij zijn er om je daarbij te ondersteunen.

Whats do you want, excuses or results?

 

FAQ
Ja, dat kan! We kijken eerst naar je huidige lichaamsgewicht en bepalen op basis daarvan wat voor jou haalbaar is. Je wensen en doelen verliezen we hierin niet uit het oog.
Afhankelijk van welk pakket je gekozen hebt, duurt een personal trainingssessie gemiddeld 60 minuten per keer.
Je bent niet de enige en dat is uiteraard ook niet erg. We bouwen het langzaam op zodat je lichaam langzaam kan wennen aan de oefeningen.
Dat is geheel afhankelijk van je wensen, doelen en jouw persoonlijke weekplanning. Aan de hand daarvan kunnen we kijken hoe vaak je per week kan en wil trainen.
Voordat we beginnen met een personal trainingssessie vindt er een lifestyle scan plaats en geven we op basis daarvan trainings- en voedingsadvies. Met de juiste voeding en een training die het beste bij jou past, zorgen we ervoor dat jij je weer energieker gaat voelen. Je zal merken dat je op een gegeven moment lekkerder in je vel zit en minder moe bent.