Don't dream it, do it!

Fit Blijven

  • Fit worden en blijven
  • Energieker en sterker
  • Juiste training en voeding

Fit worden en blijven is iets wat we allemaal willen. Vaak hebben we weinig tijd en dat zorgt ervoor dat we minder bewegen.

Of je nu al fit bent of wil blijven, onze personal trainers zorgen ervoor dat je in topconditie komt en blijft. Door de juiste training en voeding zul je in zeer korte tijd een verschil merken. Je voelt je energieker en sterker.

Traject
dit is hoe we het doen!
De 1e stap naar een beter conditie is gezet. Top! We bespreken wat je wensen zijn en hoe vaak je in de week tijd hebt om te trainen.
Moment of truth. We brengen je huidige conditie in kaart zodat we weten welk traject het beste bij je past.
Op basis van de intake en lifestyle scan zal er een trainingsschema en voedingsadvies opgesteld worden. Dit geheel passend bij jouw wensen.
Dit is het begin van een topconditie. Onze personal trainers zullen je adviseren en begeleiden tijdens je workout.
Tim Bertrams

Voordelen van een topconditie

We zitten tegenwoordig steeds meer en bewegen helaas steeds minder. Als je op kantoor werkt zit je soms wel 8 uur per dag. In de avond ook nog eens Netflixen helpt daar niet echt aan bij. De welvaartziektes loeren om de hoek.

Regelmatig sporten is daarom ontzettend goed. Je blijft langer gezond en je bent langer tevreden met jezelf.

Wanneer je kiest om fit te worden en te blijven, kies je voor een sterker lichaam. Je conditie verbetert, je spiermassa neemt toe, je voelt je minder vaak moe en het biedt ook mentale voordelen: je bent stressbestendiger.

Wanneer je traint wil je zo effectief mogelijk trainen. De meeste mensen hebben weinig tijd en effectief trainen is daardoor extra belangrijk. Mijn collega’s en ik zijn personal trainers en kunnen je daar uitstekend bij helpen. Je hoeft daarvoor niet urenlang in de sportschool te hangen. Je traint volgens de exacte wijze en niet langer dan nodig is.

FAQ
Dat is afhankelijk van je huidige conditie. Over het algemeen is 2x per week voldoende om fit te blijven.
Er zijn legio voordelen. Om er toch een paar te benoemen:
- Een beter uithoudingsvermogen
- Minder kans op hart- en vaatziekten
- Minder kans op overgewicht
- Gunstig effect bij diabetes type 2