Don't dream it, do it!

Personal training

  • Personal Training
  • Doelen bepalen en behalen
  • Motivator

Wanneer je traint wil je resultaat en dat motiveert. Vooral dit laatste blijkt voor vele een lastige. Natuurlijk wil je iets aan de conditie van je lichaam doen, maar hoe begin je en hoe hou je dit vol.

Bij Cardo Premium beginnen we altijd vooraf met een intakegesprek. Naast dat dit een leuke kennismaking is, leren we jou ook beter kennen en wat je wensen zijn. We komen zo te weten wat voor werk je doet (zit je veel of beweeg je veel) en hoe je met je voeding omgaat, bereid je je ontbijt en lunch altijd voor of bestel je snel iets bij de horeca op het werk of koop je snel nog iets onderweg bij een tankstation. Doe je aan sport/beweging en wat doe je zoal?

Allemaal input die onze personal trainers helpen om jou nog beter te begeleiden en te motiveren. Bij ons volg je een training die volledig bij jouw past. Je houdt het daardoor langer vol en het resultaat is snel zichtbaar. Top! Want dat zorgt weer voor meer motivatie en doorzettingsvermogen.

Traject
dit is hoe we het doen!
We nodigen je graag uit bij ons op de sportschool voor een kennismaking. Zo leren we elkaar beter kennen en weten we beter wat we jou moeten bieden. Je doelen zijn in deze fase bij ons bekend en daar gaan we mee aan de slag.
Door te meten weten we wat je lichamelijke conditie is. Zo kunnen we ook je vorderingen bijhouden om het resultaat te zien dat we maandelijks realiseren.
Samen bepalen we een trainings- en voedingsschema dat het beste bij jou past. Dit past het beste bij jou en houdt jou gemotiveerd.
Dit is het leukste gedeelte. We gaan samen aan de slag en bouwen het langzaam op. Zo kun je langzaam wennen aan de training. We gaan effectief trainen met resultaat.
Giel van der Velde

Het moment dat een doel behaald is...

…de glimlach en enthousiasme bij de klant, dat geeft echt een kick. Bam! We hebben het weer samen voor elkaar gekregen.

We weten dat onze sporters het kunnen en het is aan ons om ze dat ook te laten geloven. Met onze resultaatgerichte trainingen zijn de resultaten snel zichtbaar. Dat is voor ons de 1e stap waarmee wij ze overtuigen. We zien de motivatie toenemen en ook de toewijding. Als personal trainer is er niets mooiers dan te zien hoe tevreden onze sporters zijn. Ze zitten lekkerder in hun vel, hebben hun oude lichaam weer terug en zijn vaak nog fitter dan dat ze ooit zijn geweest.

Vooral de afvaltrajecten geven een enorme voldoening. Een van de meeste vragen die wij krijgen is “Ik wil afvallen”. Dat kan variëren van 5 tot 30 kilo of meer. Het is elke keer weer geweldig om te zien wanneer iemand zo’n transformatie doormaakt. Onze sporters staan vaak verstelt van het resultaat. Wij hebben dit bij Cardo Premium vaker gedaan, dus wij weten dat het kan en ook nog eens in een redelijk korte tijd.

Heb jij een doel? Laten we dan vrijblijvend kennis maken. We vertellen je graag wat we voor je kunnen doen.

FAQ
Een sessie met onze personal trainer duurt 60 minuten.
Dat varieert. Over het algemeen tussen de 30 en 45 minuten.
Dat is per doel afhankelijk en van jouw beschikbaarheid. Op basis van beide stellen wij een schema voor je op zodat we resultaat blijven boeken.
Wij zitten op 3 verschillende locaties: Goirle, Nuenen en Veldhoven.